Lakes logo

Lakes Bar & Kitchen
Vreelandseweg 50
1216CH Hilversum

035 57 79 996
info@lakes.nl

maandag gesloten

Google Maps

Restaurant

Lakes Bar & Kitchen staat op een van de mooiste plekken van Hilversum. Het restaurant is sinds het begin in 2007 gevestigd in een Rijksmonument, ontworpen door architect W.M. Dudok. Het restaurant ligt op een schitterende plek aan het water en is perfect voor een lunch, diner of borrel. Bij mooi weer natuurlijk buiten in de schaduw van de bomen of op het zonnige terras. Anders binnen in de sfeervolle, warme ruimte. In alle privacy kunt u genieten van de gerechten op niveau en de zorgvuldig geselecteerde wijnen.

Bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie

Persoonlijke wensen

Heeft u speciale wensen voor een bijzonder feest (uw trouwdag!) of presentatie of …? Graag praten we met u over op maat gemaakte (besloten) borrels, lunches of diners.

Bel ons of stuur een e-mail

 

Dudok monumentaal pand

In 1936 ontwierp de beroemde Hilversumse architect Willem Marinus Dudok het prachtige pand waarin Lakes Bar & Kitchen is gevestigd. Twee jaar later was de bouw voltooid. Het is een Rijksmonument en staat model voor de architectonische visie waar Dudok beroemd om is. Niet alleen in Hilversum (waar hij tientallen gebouwen ontwierp) maar ook in de VS en Japan.

Contact met Lakes

X