Lakes logo

Lakes Bar & Kitchen
Vreelandseweg 50
1216CH Hilversum

035 57 79 996
info@lakes.nl

maandag gesloten

Google Maps

IJzersterk team

Ze ontmoetten elkaar 11 jaar geleden tijdens hun werk in de horeca, gingen eerst hun eigen weg, maar functioneren het beste als ze samen zijn: Erik-Jan Schotsman en Charlotte Schotsman-Marijnissen.
Lees verder

Lakes beleving

Lakes Bar & Kitchen in Hilversum is gevestigd in een prachtig monumentaal pand, een Rijksmonument, ontworpen door architect W.M. Dudok. Het restaurant ligt op een schitterende plek aan het water en is perfect voor een lunch, diner of borrel.
Lees verder

Fabulous food

Chef-kok Erik-Jan Schotsman leidt de witte brigade. Met zijn ruime kennis en nieuwsgierige kijk op het culinaire vakgebied weet hij smaken verrassend te combineren. Hij stelt hoge eisen aan de kwaliteit en aan de presentatie van zijn gerechten. De culinaire formule is verfijnd. Modern, met de kwaliteit waar Lakes al 10 jaar om bekend staat.
Lees verder

Excellent wines

Bedrijfsleider Charlotte Schotsman-Marijnissen adviseert de gasten over de ruim 75 wijnen die Lakes Bar & Kitchen schenkt. Deze zijn door haar met zorg geselecteerd bij de gerechten op de menukaart. In de uitgebalanceerde wijnselectie ligt de nadruk op de Europese, klassieke, wijnwereld.
Lees verder

Sinds 1 maart 2017 combineren zij hun passies bij Lakes Bar & Kitchen. De een zorgt voor het fabulous food, de ander voor de excellent wines. En met Team Lakes zorgen ze voor de Lakes beleving.

Bij mooi weer zit je heerlijk buiten in de lounge banken aan de zonnige waterkant of op het gezellige terras. Binnen vind je de sfeervolle bar/lounge met openhaard en het hip-chique restaurant met de open keuken.

Bekijk de foto’s voor een sfeerimpressie.

Voordat Erik-Jan in 2013 toetrad tot het team van Lakes, deed hij ervaring op in sterrenrestaurants als Tante Koosje in Loenen aan de Vecht en De Nederlanden in Vreeland. “Mijn basis ligt bij de Franse keuken, maar wat eten betreft houd ik van alles. Ik proef veel en probeer mooie combinaties te maken. Bijvoorbeeld met invloeden uit de Aziatische keuken.”

Samen met zijn team heeft Erik-Jan een verrassende kaart samengesteld met toegankelijke menuprijzen. Tot 8 personen is er à la carte te bestellen. Voor grotere groepen staat er een exclusief Menu van de Chef of het aantrekkelijke BIB Gourmand menu van €37 op de kaart. Van dinsdag tot en met vrijdag wordt er een snelle en verrassende Business lunch geserveerd: een 2-gangen lunch binnen 60 minuten voor €28. Chefs Choice, dus zelf kiezen hoeft niet.

Charlotte barst van de horeca ervaring. Na haar opleiding aan de Hotelschool ontmoette ze Erik-Jan bij Fitou. Daar ontwikkelde ze haar passie voor het vak. Korte tijd verruilde ze de horeca voor een kantoorbaan, maar voor Charlotte bleek er niks mooiers dan als duo – mét haar man aan haar zijde – een restaurant te runnen en de gasten een onvergetelijke avond te laten beleven. Haar motto: Please do me a favour; smile! Charlotte: “De kortste afstand tussen twee mensen is een glimlach. Daarom serveren wij de heerlijkste wijnen en de lekkerste gerechten met een glimlach. Wijn en spijs functioneren ten slotte het beste als ze samen zijn. Net als Erik-Jan en ik!”

X