Lakes logo

Lakes Bar & Kitchen
Vreelandseweg 50
1216CH Hilversum

035 57 79 996
info@lakes.nl

maandag gesloten

Google Maps

Tot 8 personen is er à la carte te bestellen. Voor grotere groepen hebben wij een exclusief Menu van de Chef of het aantrekkelijke Gourmand menu van €37 op de kaart staan.

Business Lunch €28
In Lakes Bar & Kitchen kunt u van dinsdag tot en met vrijdag terecht voor een snelle en betaalbare lunch met uw zakelijke relaties.
lees verder

Menu
Bekijk onze menu kaart (pdf).
Our menu in English (pdf).

 

 

Chef

Chef-kok Erik-Jan Schotsman werkte eerder in sterrenrestaurants als Tante Koosje en De Nederlanden. Sinds 2013 gebruikt hij zijn culinaire en creatieve talenten bij Lakes.

lees verder

Haute Cuisine met een persoonlijke touch. Mooie, uitgebalanceerde gerechten met verse ingrediënten en prachtige combinaties. De gerechten worden begeleid door de zorgvuldig geselecteerde wijnen met nadruk op de Europese klassieke wijnwereld.

Chef-Kok Erik-Jan Schotsman leidt de witte brigade. Met zijn ruime kennis en nieuwsgierige kijk op het culinaire vakgebied weet hij smaken verrassend te combineren. Daarbij stelt hij hoge eisen aan de kwaliteit en aan de presentatie op het bord. Voordat hij in 2013 toetrad tot het team van Lakes, deed hij ervaring op in sterrenrestaurants als Tante Koosje in Loenen aan de Vecht en De Nederlanden in Vreeland. ‘Mijn basis ligt bij de Franse keuken maar wat eten betreft houd ik van alles. Ik proef veel en probeer mooie combinaties te maken. Bijvoorbeeld met invloeden uit de Aziatische keuken.’

Business Lunch €28
Van dinsdag tot en met vrijdag kunt u bij ons terecht voor een snelle en betaalbare lunch met uw zakelijke relaties. Voor €28 serveren wij u een verrassende 2-gangen lunch binnen 60 minuten. Chefs Choice, dus u hoeft nooit zelf te kiezen.

Chef-kok Erik-Jan Schotsman verrast zijn gasten steeds weer met sensaties van smaak en schitterende presentaties op het bord. Haute Cuisine met een persoonlijke touch. Mooie, uitgebalanceerde gerechten met verse ingrediënten en prachtige combinaties.

Al naar gelang uw wensen worden de gerechten begeleid door de zorgvuldig geselecteerde wijnen met nadruk op de Europese klassieke wijnwereld.

X