Lakes logo

Lakes Bar & Kitchen
Vreelandseweg 50
1216CH Hilversum

035 57 79 996
info@lakes.nl

maandag gesloten

Google Maps

Lakes Likes Local

Lakes is trots op haar droomplek in Hilversum en zoekt altijd naar synergie in de buurt. Daarom werken we waar mogelijk met lokale partijen. Zo hebben we recentelijk het Jeugdvoetbaltoernooi in Loosdrecht gesponsord. Onze ervaringen delen we graag!

Fabulous flowers van Bloemenhuis Lobelia
Onze prachtige boeketten zijn samengesteld en geleverd door Bloemenhuis Lobelia aan de Gijsbrecht van Amstelstraat in Hilversum. Zeg het met bloemen!

Lakes Likes Laren
In samenwerking met de gemeente Laren en Singer Laren viert Elephant Parade® haar 10-jarig jubileum deze zomer in Laren.
Lees verder

Lakes in zomernummer Gooische TamTam
Een prachtig artikel in een prachtig blad. Zie hier de pdf.

Lakes krijgt een 9!
Over de Tong in de De Gooi en Eemlander van 10 juni 2017 beoordeelt Lakes maar liefst met een 9. Wij zijn uiteraard enorm blij met de recensie van onze lokale krant!

Olifant pronkt op terras Lakes!

Tot 30 september 2017 veroveren ruim 50 unieke olifantenbeelden het straatbeeld van Laren, de beeldentuin van Singer Laren en sinds gisteren ook het terras van Lakes Bar & Kitchen in Hilversum. Samen vormen zij een bijzondere openluchttentoonstelling.

Het doel van Elephant Parade is om aandacht te vragen voor de bescherming en het behoud van de Aziatische olifant en financieel olifantenprojecten over de hele wereld te steunen.

Let’s paint a brighter future!

X